22/04/2019
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
  Què és un familiar de l'Orde Cistercenc?
  Què és la Germandat de Poblet?
  Com i quan neix?
  Quin és el seu sentit?
  Quines activitats porta a terme?
  Agenda
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Germandat  / Agenda 
Agenda
 

______________

LA REGLA DE SANT BENET
COM A PRAXI DE LA HUMILITAT, RESPONSABILITAT I SERVEI
EN L’ÀMBIT PROFESSIONAL I EMPRESARIAL


El proper dissabte 25 de maig oferim un dia d’estada al Monestir de Poblet per aprofundir sobre la Regla de sant Benet com a praxi de la humilitat, responsabilitat i servei en l’àmbit professional i empresarial. Ho farem en un ambient de recés, combinant la paraula i el silenci, de la ma de Pere Agustí, consultor en l’àmbit de les organitzacions socials i empresarials i membre de la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana.

Ja et pots inscriure, o demanar més informació, redactant un mail a


Les places son limitades.

La RB és una disciplina de praxi diària que ens impulsa a alimentar, sistemàticament, la nostra humilitat i ens proposa un camí de transformació personal, de renuncia i alhora de trobada amb l’essencial d’un mateix, assolint la plenitud que cerquem a la nostra vida. Per això, havent avançat en el camí de la humilitat «arribarem tot seguit en aquella caritat de Déu que, en ser perfecta, foragita el temor, i gràcies a la qual tot allò que abans observàvem amb por, ho començarem a complir sense cap esforç, naturalment, per amor» (RB VII,67).

En un ambient de recés, i respectant el silenci i intimitat de cada participant, posarem l’entorn contemplatiu adequat perquè cadascú, des del seu context professional, pugui reforçar la humilitat, la responsabilitat i el servei als altres. Ho farem a la llum de la saviesa i la interpel·lació dels textos, especialment seleccionats, de la RB.

 CARTELL

 

Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005