24/02/2018
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Vida monàstica
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Maig 2017
    · Juny 2017
    · Juliol 2017
    · Agost 2017
    · Setembre 2017
    · Octubre 2017
  El temps
  Blogs
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Octubre 2017 
Octubre 2017
 

Dia 1, diumenge: S’ha celebrat el referèndum d’autodeterminació de Catalunya, convocat per la Generalitat i declarat il·legal pel Tribunal Constitucional d’Espanya. Els monjos que ho han desitjat han pogut anar a votar a Vimbodí, on les votacions han transcorregut sense incidents.

Dia 7, dissabte: F. Borja Peyra ha anat al monestir trapenc de Timadeuc, a la Bretanya francesa, per participar en un curs de cant gregorià. A Poblet, reunió de la Junta de la Germandat.

Dia 19, dijous: El P. Rafel Barruè, prior, ha anat a Barcelona, on en el Seminari, ha participat en una reunió de la Unió de Religiosos de Catalunya.

Dia 24, dimarts: Ha visitat el monestir David Boneta, cap dels mossos d’esquadra de la Regió Policial del Camp de Tarragona.

Dia 26, dijous: A la tarda, Mn. Joan Torra ha començat un cicle de xerrades dedicades a sant Agustí. Com altres anys, hi són presents algunes monges de Vallbona.

Dia 29, diumenge: A la missa conventual, el P. Abat ha conferit els ministeris d’acòlit i de lector a F. Borja Peyra.

Dia 30, dilluns: El P. Francesc Martínez-Sòria ha caigut pel carrer a Barcelona i ha estat ingressat a l’hospital de Sant Pau.

Dia 31, dimarts: Mons. Joan Josep Omella, cardenal-arquebisbe de Barcelona, ha vingut a Poblet per estar-s’hi fins al 2 de novembre.
 
Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005