21/02/2018
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Vida monàstica
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Maig 2017
    · Juny 2017
    · Juliol 2017
    · Agost 2017
    · Setembre 2017
    · Octubre 2017
  El temps
  Blogs
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Setembre 2017 
Setembre 2017
 

Dia 2, dissabte: Un grup de fidels d’Alzira i de Carlet han vingut en pelegrinatge a Poblet, en la festa dels sants Bernat, Maria i Gràcia. Han portat una imatge en bronze de sant Bernat Màrtir, feta per l’escultor carletí Jaume Espí i obsequi dels ajuntaments i confraries dels sants patrons d’Alzira i Carlet. Després de la missa conventual el P. Abat ha beneït la imatge que s’ha col·locat a l’antiga capella de Santa Úrsula.

Dia 6, dimecres: El P. Abat ha anat a Tarragona per visitar l’arquebisbe Mons. Jaume Pujol. Després el P. Abat ha anat al monestir de Valldonzella de Barcelona per fer-hi la visita regular.

Dia 9, dissabte: El P. Abat ha assistit a la Sagrada Família de Barcelona a l’ordenació dels nous bisbes auxiliars de Barcelona Sergi Gordo i Antoni Vadell.

Dia 13, dimecres: S’ha signat la donació dels arxius de l’Associació de Veterans de la Guerra d’Ifni a l’Arxiu Tarradellas.

Dia 16, dissabte: Reunió del Patronat de l’Arxiu del President Tarradellas.

Dia 18, dilluns: El P. Abat ha anat al monestir de Vallbona per fer-hi la visita regular.

Dia 27, dimecres: Un grup de monges del monestir cistercenc de Boulaur (França), que estan passant uns dies de vacances al monestir de Vallbona, han vingut a Poblet, han visitat el monestir, han dinat amb la comunitat i han participat a la recreació.

Dia 30, dissabte: El P. Maties Prades ha anat a Castelló de la Plana per predicar-hi una setmana d’exercicis espirituals al convent de les Escalves del Santíssim Sagrament i de la Immaculada.
 
Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005