15/09/2019
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Vida monàstica
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Novembre 2018
    · Desembre 2018
    · Gener 2019
    · Febrer 2019
    · Març 2019
    · Abril 2019
  El temps
  Blogs
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Febrer 2019 
Febrer 2019
 

Dia 1, divendres: El P. Abat ha anat a Solsona per assistir a l’eucaristia en memòria del bisbe emèrit d’aquella diòcesi, Mons. Jaume Traserra, traspassat la setmana passada.

Dia 2, dissabte: Enric Mas, lloctinent de l’Orde del Sant Sepulcre a Espanya Oriental, ha visitat el P. Abat.

Dia 4, dilluns: El P. Abat ha anat a Barcelona per entrevistar-se amb Laura Borràs, consellera de Cultura de la Generalitat, per parlar de l’Arxiu del President Tarradellas i altres col·laboracions.

Dia 5, dimarts: El P. Abat ha anat al convent Carmelites Descalces de Tarragona per assistir al funeral de la germana Magdalena.

Dia 10, diumenge: El P. Josep Alegre i el P. Maties Prades han anat a Ulldemolins i Vilanova de Prades per dir la missa dominical en substitució del rector Mn. Joan Roig.

Dia 11, dilluns: El P. Abat ha rebut Encarnació Ricart Martí i Carmen Gómez Buendía, professores de la Universitat Rovira i Virgili.

Dia 14, dijous: A la tarda, la germana Olga Nicolau, priora de Sant Benet de Montserrat, ha donat una xerrada dins del cicle sobre els Salms.

Dia 15, divendres: El P. Abat ha rebut Albert Vallvé, vicepresident d’Òmnium Cultural. / A la tarda, el P. Abat ha anat a celebrar la missa al convent de les Carmelites Descalces de Tarragona.

Dia 16, dissabte: Un grup de l’Associació d’Amics del Cister de Santa Maria les Franqueses de Balaguer ha vingut al monestir. També ha vingut un grup de la Parròquia de la Selva del Camp, amb Mn. Manuel Fuentes, el seu rector.

Dia 19, dimarts: El P. Rafael Barruè, prior, ha anat a Barcelona per assistir a una jornada de treball sobre la prevenció dels abusos a menors i la protecció de la infància, organitzada per la Unió de Religiosos de Catalunya. / A la tarda, el P. Abat ha anat a Tarragona per entrevistar-se amb Josep Poblet, President de la Diputació.
 
Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005