29/02/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Maig 2019
    · Juny 2019
    · Juliol 2019
    · Agost 2019
    · Setembre 2019
    · Octubre 2019
  El temps
  Blogs
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Juliol 2019 
Juliol 2019
 

Dia 6, dissabte: Ha tingut lloc la Diada de la Germandat de Poblet. Aquesta ha començat amb la processó des de la capella de Santa Caterina i la missa conventual, presidida pel P. Abat. Després, a la sala capitular, la germana Dolores Martín Trutet, del monestir de Sant Benet de Montserrat, ha donat una conferència sobre el tema: «La Regla de sant Benet, una experiència també per als laics». Tot seguit ha tingut lloc l’Assemblea Plenària anual i la pregària del migdia a la mateixa sala capitular. El dinar de germanor s’ha fet a l’hostatgeria externa. Finalment hi ha hagut un concert a l’església, a càrrec del Cor Ciutat de Tarragona, dirigit per Xavier Pastrana. Ha interpretat el Rèquiem de Fauré.

Dia 8, dilluns: El P. Abat ha anat al monestir de Lerins. Allí es reunirà amb el P. Lluc Torcal, procurador general de l’Orde Cistercenc.

Dia 12, divendres: El P. Abat ha rebut la família Morgades de l’Espluga de Francolí i l’historiador Joan B. Culla, i li han presentat el projecte d’elaborar una biografia del P. Bernat Morgades.

Dia 16, dimarts: El P. Abat ha anat a Tarragona per celebrar l’eucaristia al convent de Carmelites Descalces en la festa de la Mare de Déu del Carme.

Dia 17, dimecres: El P. Abat ha anat a la reunió del consell de redacció de la revista Analecta Sacra Tarraconensia, que s’ha reunit a l’església de la Concepció de Barcelona.

Dia 18, dijous: El P. Abat ha rebut Assumpta Benaides, directora del Camp d’Aprenentatge de les Masies, per fer balanç del curs. / Ha vingut a Poblet Joan Canela, alcalde de Vimbodí, amb un grup de regidors.

Dia 19, divendres: Ha vingut Alejandro Fernández, president del Partit Popular de Catalunya, acompanyat de Rafael Luna i Jordi Sierra. Han dinat amb la comunitat.

Dia 20, dissabte: Han vingut un grup de joves de les parròquies de Sant Pere i de la Puríssima Sang de Reus.

Dia 21, diumenge: Ha vingut un grup diputats de la Diputació de Tarragona a visitar el monestir.

Dia 24, dimecres: Han vingut Antoni Castells i Josep M. Carbonell per tractar amb el P. Abat sobre el finançament de l’Arxiu del President Tarradellas.

Dia 25, dijous: El P. Abat ha anat al palau episcopal de Tarragona per visitar l’arquebisbe Mons. Joan Planellas.
 
Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005