29/02/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Maig 2019
    · Juny 2019
    · Juliol 2019
    · Agost 2019
    · Setembre 2019
    · Octubre 2019
  El temps
  Blogs
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Maig 2019 
Maig 2019
 

Dia 2, dijous: Ha aparegut a l’aparcament del monestir un grafiti de caràcter anticlerical i feminista signat per «Antifeixistes Conca». / Un equip de TV3 ha vingut a Poblet per gravar una emissió del programa «Aire lliure».

Dia 4, dissabte: Avui ha estat nomenat Mons. Joan Planellas com nou arquebisbe de Tarragona. / A la tarda, el P. Abat ha anat a Vimbodí per celebrar la missa a l’església parroquial, en l’inici de la celebració de les festes quinquennals de la Mare de Déu de Torrents.

Dia 6, dilluns: Joaquim Macià, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, ha vingut al monestir i ha dinat amb la comunitat.

Dia 7, dimarts: Al matí, s’ha inaugurat a la sala dels cups una exposició sobre el monestir de Santa Maria de les Franqueses, de Balaguer, organitzada per l’Associació d’Amics del Cister Santa Maria de les Franqueses, amb el títol «Petjades del Cister a la Noguera».

Dia 9, dijous: A la tarda, la germana Olga Nicolau ha donat una conferència dins del cicle sobre els Salms.

Dia 12, diumenge: Ha tingut lloc a Poblet una trobada de gogistes, organitzada per l’Associació de Gogistes Tarragonins. Han assistit a la missa conventual on han fet una ofrena de les seves publicacions a l’ofertori. Després han visitat el monestir, han dinat a l’hostatgeria externa i a la tarda els ha rebut el P. Abat.

Dia 16, dijous: El P. Abat ha anat al monestir de monges cistercenques de Mariastern-Gwiggen (Àustria) per participar a la reunió del grup «Amici» d’abats i abadesses francòfons de l’Orde Cistercenc.

Dia 26, diumenge: Avui hi ha hagut les eleccions generals d’Espanya. F. Joaquim Cervera ha estat designat com a president d’una de les meses de Vimbodí.

Dia 27, dilluns: El P. Abat ha anat al monestir de Valldonzella de Barcelona.

Castellano  
English
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005